Wil je graag een goedkope maar toch een mooie vloer in huis halen? Als je gaat verhuizen of wanneer je een nieuwbouwwoning gaat voorzien van een nieuwe ondergrond, dan is de vloer vaak een van de onderdelen die als eerst wordt aangepakt. Dit is de basis van je woning en als de ondergrond goed is, kan de rest van de woning goed ingericht worden.

Zelf aan de slag of uitbesteden aan een vakman?

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met het aanbrengen van een gegoten vloer, maar over het algemeen is het aangeraden om toch een specialist hierbij in te schakelen. Een bedrijf die hier ervaring mee heeft kan ervoor zorgen dat de vloer geheel legaal wordt aangebracht. Een specialist kan de vloer bovendien afwerken in iedere gewenste stijl. Je kan zelf een kleur aangeven of zelf een ontwerp maken, sommige bedrijven die gietvloeren aanbrengen, kunnen er zelfs een afbeelding voor je erin verwerken.

Je haalt het voordeel in huis

Als je ervoor kiest om een gietvloer in je woning aan te brengen dan kies je ervoor om het voordeel in huis te halen. Ook als je gebruik maakt van de goedkopere vloercoating variant geniet je van voldoende voordelen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om betonvloercoating in hun woning aan te brengen. Dit is een goedkopere variant van de gietvloer, maar zeker niet minder. Bovendien kan deze met een betonlook afgewerkt worden. Dan heb je de uitstraling van een mooie betonvloer, maar geniet je van de voordelen van een kunststof vloercoating.

Specialist in betonvloercoating

Een gietvloer of vloercoating kan je het beste aan laten brengen door een specialist. Een vakman die hier ervaring mee heeft zorgt ervoor dat de vloer in een keer goed wordt aangebracht. Daardoor ben je niet veel tijd kwijt en hoeft het ook niet veel te kosten. Deze specialist beschikt bovendien over de juiste gereedschappen en materialen. Als je het zelf gaat proberen dan moet je dit allemaal zelf in huis halen.

Categorie├źn: Vloeren