Hoe kies je de juiste vloer voor jouw woning?

Degenen onder u die zijn na dit verhaal voor de afgelopen weken op Instagram weten hoeveel van een mijlpaal dit project is voor ons! Na meer dan een maand van planning, het voorbereiden en het toezicht op de installatie van onze nieuwe vloeren, heb ik samen een gids voor degenen die net beginnen hun bevloering reis:

Soorten vloeren

Het kiezen van bevloering is één van de grootste besluiten en huis projecten aan te pakken, zodat heb ik samen met Lowe opnieuw een partner om u door het volledige proces te lopen, en u te helpen de juiste keus voor uw eigen huis maken. Kom winkelen met mij als ik kies uit onze nieuwe vloeren!

 

We verhuisden naar ons huidige huis (de Riverside retraite) terug in juli, en onmiddellijk begonnen overweegt onze vloer opties. De bestaande vloeren waren een ramp-elke kamer met een ander type tegel, gebarsten en ontbrekende specie, ongelijke overgangen en gladde oppervlakken (hallo rechtszaak). Het moest allemaal gaan.

 

We zijn van plan om te leven in dit huis tot onze nieuwe bouw is klaar om te verhuizen naar volgend jaar, en zal het renoveren om te gebruiken als een vakantiewoning zodra we verhuizen. Het vervangen van de bevloering is een grote baan en het is niet ideaal te doen terwijl u in het huis leeft, maar wij hadden geen keus met onze chronologie zodat wilden wij het enkel uit de manier zo spoedig mogelijk krijgen.

 

Als onroerende goederen investeerders, waren onze prioriteiten voor bevloering zeer specifiek: duurzaam, laag onderhoud, en begroting-vriendschappelijk. En als een ontwerper, het spreekt vanzelf dat het moet er geweldig uitzien.

 

Er zijn eindeloze bevloeringsopties daar geschikt voor elk type van behoefte en voorkeur, zodat is het geen wonder ik deze vraag op herhaling krijg: welk type van bevloering zou ik moeten kiezen?

 

Het juiste antwoord is zo gevarieerd als er opties om uit te kiezen, dus ik ga breken de verschillende soorten, met inbegrip van voor-en nadelen, samen met mijn persoonlijke ervaring & gedachten op elk.

Mozaïek tegels

Als het gaat om het ontwerp, bieden tegels zeker de meest uiteenlopende keuzes. Je zult nooit opraken van nieuwe materialen, patronen, vormen en maten te ontdekken en het geeft je de meest creatieve vrijheid. De tegel kan de show stelen en het is de beste keus als u uw bevloering een steunpunt wilt maken.

In warme/vochtige klimaten, is de tegelbevloering door het huis zeer gemeenschappelijk aangezien het aan water en weer, duurzaam en vrij laag onderhoud ondoordringbaar is. Maar er zijn ook een aantal nadelen.

 

De installatie is meer geïmpliceerd dan andere bevloeringstypes nadat u factor in alle extra benodigde materialen (de Raad van het cement, dunset, specie, zaag & hulpmiddelen) en de arbeidskosten optellen snel als u uithuurt-plotseling dat betaalbare tegel u vond niet zo betaalbaar na allen is. Er zijn een aantal scenario’s waar het kan er mooi, warm en klassiek (zoals baksteen klinkers en rustieke Franse kalksteen), maar vaak zal het een kamer kijken en voelen koud, vooral slaapkamers & woonruimtes.

 

Maar al met al zijn mozaiek tegels een geweldige keuze voor jouw woning. Mozaiek tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen, maten en natuurlijk met geweldig mooie patronen. Zo weet jij zeker dat je een goede keus maakt voor jouw woning.

Massief hout

Alle overwogen dingen, denk ik niet u de blik van echt hardhout slaan. Het is zo klassiek en uitnodigend, kan opwarmen elke ruimte en het zal gaan met een versieren stijl. Het zal eeuwig duren en kan opnieuw worden afgewerkt over en weer. In een perfecte wereld met een onbeperkt budget en geen onderhoud zorgen te maken over, zou ik kiezen voor hardhout de hele dag.

 

Maar in de echte wereld, zijn er een aantal negatieven. Ten eerste, het is niet ideaal voor natte gebieden zoals keukens, Baden en wasserij kamers, en je moet niet eens te gebruiken op alle hier in het centrum van Florida. Het hout gespen en kromtrekken in de luchtvochtigheid, en als je praat met de meeste lokale huiseigenaren die besloten om toch te installeren, ze betreuren het binnen enkele maanden.

 

Als u woont in een koeler/droog klimaat kan het zinvol zijn, maar je hoeft te overwegen het onderhoud (hout krijgt gekrast & beschadigd!) en de kosten van de hand te houden. En de prijs voor een goede kwaliteit massief hout kan steil zijn. Als u houdt van de look en feel van echt hout, overweeg dan de volgende optie…

Gefabriceerd hout

Gefabriceerd hout is gewoon een laag van echt hout op de top van een composiet. Het is het beste van beide werelden! Ik gebruikte dit in mijn eerste 3 huizen en zou over het algemeen kiezen over massief hout.

 

Er is overvloed van soorten, stijlen en prijs punten om te kiezen van en zij kunnen verschillende manieren worden geïnstalleerd-drijvend, lijm neer of spijker neer. Kosten varieert, maar ze zijn over het algemeen meer betaalbaar dan massief hout, en je een aantal echt leuke opties te vinden in de $5-$ 8/SF bereik (of minder).

De gemiddelde persoon zal niet kunnen vertellen dat het niet massief hout (noch zorg, echt). Aangezien de bovenste laag is echt hout, u meestal Refinish het ten minste een of twee keer, zodat ze een lange tijd duren. Ik zal blijven gemanipuleerd hout te gebruiken in woningen waar ziet er & kwaliteit materie de meeste.

Categorieën: Uncategorized